Professionel brolægning i Silkeborg & Kjellerup​

Få et tilbud på brolægning til en fair timepris

Din Altmuligmand er hele Silkeborgs brolægger, og vi udfører arbejde for private og erhvervsdrivende. Med speciale inden for brolægning udfører vi alle former for brolæggerarbejde – både renovering og nyanlæggelse. Vi udfører brolægning for kunder i Kjellerup, Silkeborg, Viborg og omegn. ​

Vælger du vores brolæggerfirma, leverer vi altid et professionelt stykke arbejde til en fair timepris. Det er vigtigt for os, at jeres drømme om brolægning – hvad end det er ny terrasse, indkørsel eller støttemur – går hånd i hånd med vores professionelle blik. Således får I et resultat af høj kvalitet, som I kan være glade for i mange år.

​Skal du have ny en terrasse eller støttemur – vi kan klare det hele

Din Altmuligmand udfører også alt inden for professionelt anlægsarbejde. Vores dygtige brolægger kan løse alle de drømme, I har, uanset om I ønsker jer en ny terrasse, støttemur eller noget helt tredje.

Virksomheden udfører både store såvel som små opgaver, og vores gode samarbejde med vores underleverandører sikrer kvaliteten inden for alle nicher i byggeriet.

Flemming, der ejer og driver Din Altmuligmand ApS, har i mange år arbejdet inden for entreprenørbranchen og har derigennem fået stor erfaring inden for forskelligartede opgaver. Derudover har hans tidligere erhverv som landmand givet ham rig erfaring i forhold til, at opgaver skal løses effektivt og med høj kvalitet for at sikre driften.​

Kontakt din nye brolægger i dag

Har du nogle spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vores personale sidder altid klar til at rådgive dig bedst muligt. Ønsker du et uforpligtende tilbud og en pris på din opgave, så klarer vi også den. Vi ser frem til at høre fra dig!

OBS: Opgaver under 5.000 såsom opbygning af en støttemur, - betales straks efter udførsel af opgave via mobilepay eller en straksoverførsel.

Vi tilbyder også algebehandling og fliserens. Læs mere her.

indhent et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder med dine ønsker. Så kvitterer jeg med et uforpligtende tilbud på din opgave.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Er du interesseret?

Kontakt din nye brolægger i dag

​Sidder du med nogle spørgsmål til din nye brolægger, eller ønsker du at høre mere hvad Din Altmuligmand kan tilbyde, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil have et uforpligtende tilbud og pris på din opgave. Vi ser frem til at høre fra dig

Få et uforpligtende tilbud

Brug kontaktformularen nedenfor eller tag direkte kontakt via tlf: 25 70 11 24 el. mail: kontakt@din-altmuligmand.dk

Se cookiebot her

Har du spørgsmål?

Ring til mig via nummeret herunder eller send en mail til kontakt@din-altmuligmand.dk 

Din Altmuligmand ApS

CVR-nummer​: 42495743

Egebakken 17, 8620 Kjellerup​

Klik her for rutevejledning