Flisebelægning – vi anlægger indkørsler og terrasser

​Vi leverer professionelt arbejde til fair timepriser

​Drømmer du om en ny flisebelægning? Så lad os lægge den for dig. Hos Din Altmuligmand laver vi alle slags flisearbejde, og vi leverer vi altid et professionelt arbejde til en fair timepris.

Vi tilbyder lægning af fliser for både private og erhvervsdrivende, og vi kører ud til kunder i blandt andet Kjellerup, Silkeborg, Viborg og omegn.

Vælg mellem mange materialer, nuancer og størrelser

​Vi udfører både små og store opgaver. Det kan være en helt ny indkørsel eller terrasse, men det kan også være en udskiftning af den gamle. Vi laver endvidere andre brolægningsopgaver, og det kan være alt fra fortove til støttemure.

Der kan være mange årsager til at få lagt en ny belægning. I mange tilfælde er den gamle flisebelægning blevet grim og kedelig. Fliserne kan også være knækkede, eller belægningen kan være ujævn.

De fleste af vores belægningsopgaver for husejere består af at udskifte indkørsler og terrasser, så de bliver flotte igen. Der kan samtidig være et ønske om et særligt belægningsmateriale eller måske nogle bestemte kombinationer af materialer, nuancer og flisestørrelser.

Få et uforpligtende tilbud på en ny flisebelægning

​Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores priser og om de forskellige muligheder. Vi sidder klar til at rådgive dig bedst muligt. Vi kommer også gerne ud for at give et uforpligtende tilbud med en god pris på en ny flisebelægning.

Bemærk, at småopgaver under 5.000 kroner betales straks efter udførelsen via MobilePay eller en straksoverførsel.

Kontakt os

indhent et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder med dine ønsker. Så kvitterer jeg med et uforpligtende tilbud på din opgave.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Er du interesseret?

Kontakt din nye brolægger i dag

​Sidder du med nogle spørgsmål til din nye brolægger, eller ønsker du at høre mere hvad Din Altmuligmand kan tilbyde, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil have et uforpligtende tilbud og pris på din opgave. Vi ser frem til at høre fra dig

Få et uforpligtende tilbud

Brug kontaktformularen nedenfor eller tag direkte kontakt via tlf: 25 70 11 24 el. mail: kontakt@din-altmuligmand.dk

Se cookiebot her

Har du spørgsmål?

Ring til mig via nummeret herunder eller send en mail til kontakt@din-altmuligmand.dk 

Din Altmuligmand ApS

CVR-nummer​: 42495743

Egebakken 17, 8620 Kjellerup​

Klik her for rutevejledning